ผลบอลย้อนหลัง คลิปฟุตบอล ผลบอลวันนี้ ผลบอลสด บ้านผลบอล คลิปบอลเมื่อคืน

Southeast Asian cuisine with multicultural roots

Peranakan cooking, a Southeast Asian cuisine with multicultural roots, created and popularised by nyonyas (Peranakan women), is often labour-intensive and time-consuming. Sometimes it takes several days to prepare one dish. Take ayam buah keluak (chicken and black nuts stew) for instance. The buah keluak, a nut native to Malaysian and Indonesian mangroves, has to be soaked in water for three to five days, changing the water every day, before extracting the black paste inside the nuts.


อ่านต่อได้ที่  :  โรงเรียนบ้านวังตลับ

สาระน่ารู้  :  ความร้อน 

โพสต์โดย : Kanda Kanda เมื่อ 6 มิ.ย. 2565 14:32:11 น. อ่าน 44 ตอบ 0

facebook